Payas Özel Eğitim Meslek Okulu

WEB https://payasozelegitimmeslekokulu.meb.k12.tr
Adres : KARŞI MAH. ŞEHİT YÜZBAŞI ALİ OĞUZ BUL. ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ B BLOK NO 20 PAYAS / HATAY
VİZYON : Okulumuza yönlendirilen bireyler ve aileleri tarafından her zaman tercih edilen, okula gelen her öğrencinin yaşam boyunca kullanacağı bilgi ve becerilerle donatılacağına inanılan, tüm öğrencilerin ve paydaşların mutlu olacağı, değişime ve gelişime açık, yenilikleriyle öncü ve lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : Normal eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan bireylerin temel akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatmak, temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazandırarak, sosyal sorumluluk bilinciyle yetersizlikleri olan bireylerinde üretken olabilmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Payas Şehiriçi Dolmuşları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Payas İlçesi 44.000 nüfusa sahip, Amanos Dağları ile Akdeniz arasında bir ovada kuruludur. Yoğun bir sanayi bölgesinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Payas ilçesine 1 km,Dörtyol ilçesine 10 km,İskenderun ilçesine 20 km, Hatay il merkezine 80 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :